Barbour Jacka Dam,Barbour Rearating
S.Kr 3,582.31  S.Kr 1,766.74
spara: 51% rabatt
payment

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Barbour Herr Olive Sapper Waxed Jacka : Att äga en barbour vaxad jacka säkert kommer att försäkra att du ser väldigt graciös och elegant och dessa eleganta kläder kommer också hjälpa till att lägga ditt utseende en känsla av värdighet.

Sapper är en militär-inspirerade för Herr vaxad jacka med en traditionell 6oz Sylkoil vaxad bomull yttre och en ovanligt varm quiltat nylonfoder.
Barbour underskrift vaxad bomull skapar ett väderbeständigt matt finish och en flexibel, bodde-känslan som blir ännu bättre med åldern, vilket gör Sapper en stöttepelare i vintern färdiga Storm samling. Den hardy yttre paras med en lätt nylon foder vadde att värma 70g vadd för tilläggsisolering, medan manchesterfodrad tratt krage levereras komplett med en fripassagerare vattentät huva för tillförlitligt skydd vått väder.
Designad för dem som modiga de tuffaste förhållanden att vara aktiv utomhus, det Sapper har också en åtgärd tillbaka och en justerbar midja för att möjliggöra fullständig rörelsefrihet och bekväm skiktning. Flera fickor att händerna hålls fria och väsentligheter är säker, med kontrast Barbour branding trimning nedre vänstra ficka. Finns i två lätt slitage färger.Sie könnten auch mögen ...

payment

Barbour Outlet,Barbour Jacka Herr,Barbour Jacka Dam,Barbour Rea