Barbour Jacka Dam,Barbour Rearating
S.Kr 5,588.05  S.Kr 1,898.99
spara: 66% rabatt
payment

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Barbour Herr HICKORY Northpass Waxed Jacka : Barbour jackor handla nätet kommer att ge dig olika av barbour clothing.and det finns så många färger du kan välja fritt.Du kan inte missa den.

Barbour gå samman med engelska motorcykeltillverkaren Royal Enfield för Great British samarbete. Den Northpass jackan är en av två enheter som har konstruerats enbart för Royal Enfield Trophy samling.
Inspirerad av traditionella vax motorcykel jackor är Northpass görs med en medeltjockt bivax behandlad bomull yttre, fodrad med bomull och med den klassiska Internationella inslag; ett tyg midjebälte, hög tratt krage med halsremmen, tre generösa fickor och en vinklad kartficka med broderad Royal Enfield logo. Moderna detaljer såsom reflekterande remsor på bältet och under de nedre ficklock erbjuder praktisk säkerhet som inte hämmar stil. Inuti ger en avtagbar fleece liner extra värme i de kallare månaderna, och kan tas bort under varma dagar, vilket gör Northpass en stor året-runt-jacka.
Med ett begränsat antal tillgängliga är Northpass ut att bli en populär ny samlare objekt som är byggd för att hålla.Sie könnten auch mögen ...

payment

Barbour Outlet,Barbour Jacka Herr,Barbour Jacka Dam,Barbour Rea