Barbour Jacka Dam,Barbour Rearating
S.Kr 3,231.23  S.Kr 1,707.76
spara: 47% rabatt
payment

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Barbour Herr Navy Nixon Waxed Jacka : Vi uppdaterar tid barbour coat Herr eller Dam i vårt barbour jacka webbutik.Förutom att köpa det senaste modet barbour coat i ett rimligt pris finns här, är fri sjöfart.

Från Original Classic Tartan samling är Nixon görs i Barbours 8oz Oban vax och är tuff nog att ta på mycket värsta vintervädret.
Med en mjuk mocka-effekt finish och en bekväm, bodde-känslan som blir ännu bättre med åldern, detta härdade för Herr vaxad jacka har en manchesterfodrad tratt krage med en knapp-fäst hals rem för extra värme och skydd vid dåligt väder. Dess kortare längd och avslappnad passform med dubbade tillbaka ventiler och justerbara muddar ger enkel stark, med plats för viktiga vintern skiktning.
Classic Barbour kännetecken inkluderar tvåvägs dragkedja med märkesring avdragare och en storskalig Original Classic Tartan foder, som bygger på Barbours skotska arv. Varje dag väsentligt hålls på nära håll tack vare de generösa bälgfickor och zippade bubbel fickan komplett med raffinerad skinn. Finns i två mångsidiga färger, är Nixon smart, snygg och byggd för att hålla.Sie könnten auch mögen ...

payment

Barbour Outlet,Barbour Jacka Herr,Barbour Jacka Dam,Barbour Rea