Barbour Jacka Dam,Barbour Rearating
S.Kr 3,646.86  S.Kr 1,831.29
spara: 50% rabatt
payment

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Barbour Herr Svart Sapper Waxed Jacka : Använd din älskade barbour internationella jacka för ett bra knä-up.Du kommer att stå ut i Herrgden på grund av din fashionabla utseende och hign smak i kläder.

Sapper är en militär-inspirerade för Herr vaxad jacka med en traditionell 6oz Sylkoil vaxad bomull yttre och en ovanligt varm quiltat nylonfoder.

Barbour underskrift vaxad bomull skapar en väder matt finish och en flexibel, bodde-känslan som blir ännu bättre med åldern, vilket gör Sapper en stöttepelare i vintern färdiga Storm samling. Den hardy yttre paras med en lätt nylon foder vadde att värma 70g vadd för tilläggsisolering, medan manchesterfodrad tratt krage levereras komplett med en fripassagerare vattentät huva för tillförlitligt skydd vått väder.
Designad för dem som modiga de tuffaste förhållanden att vara aktiv utomhus, det Sapper har också en åtgärd tillbaka och en justerbar midja för att möjliggöra fullständig rörelsefrihet och bekväm skiktning. Flera fickor att händerna hålls fria och väsentligheter är säker, med kontrast Barbour branding trimning nedre vänstra ficka. Finns i två lätt slitage färger.Sie könnten auch mögen ...

payment

Barbour Outlet,Barbour Jacka Herr,Barbour Jacka Dam,Barbour Rea