Barbour Jacka Dam,Barbour Rearating
S.Kr 5,644.53  S.Kr 1,955.47
spara: 65% rabatt
payment

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Barbour Herr Navy Fieldmarshall Waxed Jacka : Barbour jacka har växa till så mycket välkänd i dag och erbjuds i olika stilar.Du kan välja vad stilar och färger på barbour uk webbutik.

Från Storm kollektionen är Fieldmarshall en robust för Herr vaxad jacka som blandar extrema väderskydd med samtida utseende.
Designad för att ta på den värsta vintern är Fieldmarshall perfekt för dem som vägrar att låta dåligt väder hålla dem inomhus. Dess tunga Sylkoil vaxad bomull ytter erbjuder en flexibel, bodde-känslan och samarbetar med ett lyxigt värmande ull-mix foder, komplett med avtagbar stud-in liner för extra mångsidighet. Sladden fodrad tratt krage, tvåvägs branded zip, dubbade storm flyga fram och storm manschetter stänga ute utkast, vind och regn, medan en löstagbar fripassagerare huva är i standbyläge för skyfall.
Fieldmarshall klassiska fyra- pocket design säkerställer händerna hålls fria och ger en extra stylish inslag tillsammans med axelklaffar, armbågsskydd plåster och en iögonfallande Barbour tartan foder. Lika distinkt som den är praktisk, detta hardy jackan en sann alla väder hjälte.Sie könnten auch mögen ...

payment

Barbour Outlet,Barbour Jacka Herr,Barbour Jacka Dam,Barbour Rea