Barbour Jacka Dam,Barbour Rearating
S.Kr 3,158.61  S.Kr 1,635.14
spara: 48% rabatt
payment

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Barbour Herr Navy Ashby Waxed Jacka : Köp den senaste designen av barbour jackor på barbour jackor uk att lägga ditt självförtroende som gör att du ser mer nåd och charmiga . Du kan få den med omtänksam service och fri frakt över hela världen.

Omarbetning den samtida Engineered Bedale i en robust vax finish, är Ashby en vinterfärdig jacka som är lika elegant som den är praktisk.

Från Hacking samlingen är Ashby konstruerad i Barbour underskrift 6oz Sylkoil vaxad bomull, med ett väderbeständigt matt finish och en bekväm, bodde-känslan. Något mer skräddarsydd än Bedale, men ändå ger utrymme för viktiga vinter skiktning, klassiska funktioner inkluderar en storm flyga fram med härdade stud fästanordningar, en smart sitt sladd halsband med halsremmen, vinklade handvärmarfickor och två generösa bälgfickor.
Inspirerad av Barbours skotska arv, den ikoniska Original Classic Tartan trimmar Ashby s foder och innerfickor, lägga omisskännlig äkthet. Finns i fyra klassiska färger, denna funktionsjacka har en interaktiv dragkedja och är helt kompatibel med Barbour dispositiva zip-in liner, vilket gör den otroligt mångsidig och perfekt för dagligt bruk.Sie könnten auch mögen ...

payment

Barbour Outlet,Barbour Jacka Herr,Barbour Jacka Dam,Barbour Rea